Competitie spelen?

Competitie spelen?

Ook komend jaar is het mogelijk om bij TC Teuge competitie te spelen. Je kunt dan o.a. meedoen aan de voorjaars- en de najaarscompetitie.

Voor de voorjaarscompetitie kun je je opgeven voor 15 december a.s. via een mailtje aan Bert Postma: bert.postma2@gmail.com. Dit kan individueel of als groep.

Een team bestaat uit minimaal vier personen, vier heren, vier dames of gemengd; bij gemengde teams minimaal twee dames en twee heren. Maar het is aan te bevelen om zes personen bij elkaar te zoeken voor het geval er iemand verhinderd is op een dag / avond.

Er zijn heren, dames en gemengde teams. Je kunt spelen op de vrijdagavond, zaterdag of zondag.

Op vrijdagavond worden er 5 wedstrijden gespeeld, om de week, in april, mei en juni), de dames dubbel, de heren dubbel en de gemengd dubbel. Steeds vier dubbelpartijen op een avond.
Nieuw is de 8&9 een starterscompetitie met twee dubbelpartijen waarbij alle combinaties mogelijk zijn.

Tijdens de zaterdag en zondag competitie worden er wekelijks vijf, zes of zeven wedstrijden per dag gespeeld. Bijvoorbeeld Gemengd: een dames enkel, heren enkel, dames dubbel, heren dubbel en een gemengd dubbel.

Bij een competitie gaat het niet alleen om de sportieve prestatie, maar vooral ook om de gezelligheid. Als je thuis speelt zorg je er voor dat er wat lekkers bij de koffie is en wat hapjes bij de borrel na afloop. Je kunt dan ook gebruik maken van de koelkast, diepvries, magnetron en airfryer.

De kosten van de competitie bedragen, naast de kosten voor de hapjes, per team ca. €62 (€40 inschrijfgeld en twee setjes ballen, ca. €11 per setje).

Heb je zin om mee te doen met de voorjaarscompetitie? zoek een aantal leden bij elkaar en vorm een team of geef je individueel op (uiterlijk 15 december). Voor meer informatie: app of bel 0640035164.

Bert Postma