Competitiespelen 2023?

Competitie spelen?

Ook komend jaar is het mogelijk om bij TC Teuge competitie te spelen. Je kunt dan o.a. meedoen aan de voorjaars- en de najaarscompetitie 2023.

Voor de voorjaarscompetitie kun je je opgeven voor 20 december a.s. via een mailtje aan Bert Postma: bert.postma2@gmail.com. Bij voorkeur als groep. Voor de vrijdagavond is alleen nog een gemengd team mogelijk.

Een team bestaat uit minimaal vier personen, vier heren, vier dames of gemengd; bij gemengde teams minimaal twee dames en twee heren. Maar het is aan te bevelen om zes personen bij elkaar te zoeken voor het geval er iemand verhinderd is op een dag / avond.

Er zijn dus heren, dames en gemengde teams die op de vrijdagavond (alleen gemengd), zaterdag of zondag spelen.

Op vrijdagavond worden er 5 wedstrijden gespeeld, om de week ( in april, mei en juni). Steeds vier dubbelpartijen op een avond.

Tijdens de zaterdag en zondag competitie worden er wekelijks vijf, zes of zeven wedstrijden per dag gespeeld. Bijvoorbeeld Gemengd: een dames enkel, heren enkel, dames dubbel, heren dubbel en een gemengd dubbel.

Bij een competitie gaat het niet alleen om de sportieve prestatie, maar vooral ook om de gezelligheid. Als je thuis speelt zorg je er voor dat er wat lekkers bij de koffie is en wat hapjes bij de borrel na afloop. Je kunt dan ook gebruik maken van de koelkast, diepvries, magnetron en airfryer.

De kosten van de competitie bedragen, naast de kosten voor de hapjes, per team ca. €67, d.w.z. €45 inschrijfgeld (€32 voor de vrijdagavond) en twee setjes ballen (ca. €11 per setje)

Heb je zin om mee te doen met de voorjaarscompetitie? zoek een aantal leden bij elkaar en vorm een team en geef je op (uiterlijk 20 december). Voor meer informatie: app of bel 0640035164.

Bert Postma