Rommelpot

In principe is er iedere dinsdagavond rommelpot avond. Alle seniorleden kunnen hieraan meedoen. Hieronder staan de spelregels aangegeven. De rommelpot is onder meer bedoeld om leden die geen vaste tennispartner hebben, toch de gelegenheid te geven om met anderen te tennissen. Je hoeft je niet aan te melden voor een rommelpot avond.

Let op! De laatste tijd is de animo voor de rommelpot avonden niet zo groot.  Mocht je, en dit geldt met name voor nieuwe leden, willen rommelpotten, informeer dan eerst even binnen de club of er wel rommelpot deelnemers zijn. Anders kom je wellicht voor niets naar de club toe. De rommelpot avond wordt recentelijk gebruikt voor de wedstrijden van het Davis Cuptoernooi. Let dan even op de data van deze wedstrijden.

Spelregels Rommelpot avond TC Teuge (20-1-2020)
Iedere dinsdagavond vindt de rommelpot avond plaats; van 20.00 uur tot 23.00 uur. In principe zijn 2 banen beschikbaar voor deze avond. Baan 3 is beschikbaar voor vrij tennissen, behalve wanneer er op die (dinsdag-)avond tennislessen op baan drie plaatsvinden. De coördinatie van de rommelpot avond wordt zelf geregeld door de aanwezigen.

Tijdens de toss avonden stelt de club tennisballen ter beschikking.

Er wordt per speelronde 30 minuten gespeeld. De rommelpot avond is alleen bedoeld voor seniorenleden.