Tennisclub Teuge mannenteam kampioen

Tennisclub Teuge mannenteam kampioen

Dat ze in Teuge veel kunnen, dat wisten we natuurlijk al. Maar dat er bij de lokale tennisclub tenniskanonnen zijn, die de sterren van de hemel spelen?

Jazeker het herenteam heeft op vrijdag 9 juni het laatste obstakel naar het kampioenschap genomen. In Apeldoorn werd van Quick gewonnen met 3-1.

Hiermee zijn ze kampioen geworden van de tweede klasse.  En dat betekent promotie. Een mooie prestatie. In de aanloop naar het kampioenschap, bestaande uit 5 wedstrijden (4 gewonnen en 1 gelijk), werden topclubs uit Apeldoorn, Ugchelen, Dalfsen, Nijverdal en Colmschate achteloos aan de kant geschoven.

En wie zijn daar dan met name verantwoordelijk voor? Ate Postma, Martin Jutten, Heino van Donselaar, Dennis Uenk, Kees Postma, Erwin van Oorspronk en Robert van der Straten hebben gestreden voor wat zij waard waren. En zoals gezegd: met succes!

En natuurlijk is het bestuur van tennisclub Teuge haast nog trotser dan het mannenteam zelf. Een mooie bos bloemen en warme felicitaties werden met liefde overhandigd aan de winnaars.

Wilt u meer weten over tennisclub Teuge, kijk dan eens op onze website: www.tennisclubteuge.nl of bezoek onze Facebookpagina.

De Teugse tenniskampioenen!